FULL-SERVICE MARKETING

Ik ben een tikkie eigenzinnig in mijn marketingaanpak. Ik beloof ‘groei’ via eigentijdse marketing en sales in het MKB en werk altijd vanuit een gedegen strategie. Ik sturen bij op basis van harde cijfers. Ik help jou aan meer klanten en meer omzet. Ik bied:

  • Groei: Ik zorg dat jouw bedrijf in een veranderende markt duurzaam groeit en bloeit, door jouw marketing en bijhorende (businessmodel) innovatie-uitdagingen op te pakken.
  • Totaaloplossing: Ik realiseer meer business: van strategie tot uitvoering. Ik onderzoek markten, bouw jouw nieuwe sales-strategie, ontdek nieuw businessmodellen en behaal gegarandeerd meer leads.
  • Alles onder 1 dak: Je hebt via mij een compleet multidisciplinair team tot je beschikking, samen goed voor levenslang ervaring in strategie, marketing, sales, innovatie en design… zonder er aan vast te zitten.
  • Actueel: Ik gebruik hedendaagse (digitale) tools, methoden en een frisse, ondernemende mindset om inzichten te creëren, kansen te herkennen, strategieën te ontwikkelen, plannen te maken en – uiteindelijk – meer business voor jou te creëren.
  • Geen risico: Ik geloof in de groeikansen van mijn opdrachtgevers. Ik garandeer meer sales en reken af per (extra) lead, prospect en/of klant. Heb je liever een vast bedrag per maand, dan heb ik ook een aantrekkelijk marketing-abonnement voor je.
  • Partner: Ik ben er altijd, ook wanneer je mij niet ziet. Ik sta stand-by en kom in actie wanneer dat nodig is. Ik werk met mijn mensen op jouw bedrijf én achter de schermen aan meer business voor jouw bedrijf.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Voor meer klanten en omzet.